Sobre FTZ

Més de 20 anys liderant la innovació en la gestió del punt de venda

FTZ Marketing Outsourcing és l’especialista en marketing i vendes. Ofereix serveis flexibles i professionalitzats en la gestió externalitzada d’accions i processos comercials.

FTZ neix l’any 1992 com a Ferré Trenzano Consulting Group. La constant evolució, l’esperit de superació, la formació i l’adaptació als mercats, han consolidat a FTZ com una de les empreses d’Outsourcing Comercial amb més prestigi del mercat.

Més de 20 anys de creixement consolidat que ara es tradueixen en una empresa moderna i experta que ofereix serveis pluridisciplinars i especialitzats en les àrees de marketing i vendes.

L’objectiu de FTZ és oferir solucions externes enfocades a garantir els resultats i la rendibilitat en les accions dels seus clients.


Els 6 beneficis clau de l’ externalització

ESPECIALITZACIÓ i PROFESSIONALITAT

En posar el procés en mans expertes des del primer moment, s’INCREMENTA l’EFICIÈNCIA i la PRODUCTIVITAT de cada acció. Els nostres experts formen part del seu equip des del minut zero de cada projecte.

CREAR VALOR

L’externalització aporta als nostres clients una MAJOR CONCENTRACIÓ, més TEMPS i RECURSOS per a focalitzar-se en el seu propi negoci. A la vegada, obtén una visió imparcial de la seva marca, del seu producte o servei i de la seva estratègia.

COMPETITIVITAT

El caràcter FLEXIBLE del model externalitzat permet introduïr canvis de tasques i/o de personal de manera RÀPIDA i EFICAÇ.

EFICACIA MÀXIMA

Els resultats de les accions externalitzades son més FÀCILMENT MESURABLES que les realitzades amb l’estructura interan, la qual cosa incentiva el procés de MILLORA CONSTANT.

COSTOS SOTA CONTROL

Els costos fixes es converteixen en VARIABLES. Delegar processos permet REDUÏR costos fixos de personal i MINIMITZAR els riscos per contingències laborals, operatives i tecnològiques.

PROFESIONALITAT

Garantia del servei amb COMPROMÍS real sobre els seus resultats amb una permanent supervisió de projectes.


Quan és el moment d’externalitzar?

 Els nostres clients ens demanen suport quan:

  • internament no hi ha els recursos necessaris per a implantar les accions comercials i promocionals necessàries per a executar un plà de màrketing
  •  s’identifica una nova oportunitat al seu mercat i es necessita impulsar accions comercials per tal de poder aprofitar-la sense retocar l’estructura interna existent
  • es decideix executar una acció puntual en el punt de venda o a quasevol dels seus canals de distribució
  • fa falta un reforç qualificat dins les seves estructures comercials o de màrketing per a un projecte emergent, una oportunitat concreta o un augment puntual de l’activitat
  • es detecta la necessitat de disposar d’una visió externa davant una nova situació de mercat

Equip

Teia Serratosa FTZMOFTZ Marketing Outsourcing te l’origen en la creació d’una consultoria de Marketing nascuda al 1992 de la ma del gurú del Marketing Josep Mª Ferré Trenzano. És al gener del 1993, quan després de tornar d’una formació Universitària a cavall entre Barcelona, França i EEUU, començo aquest apassionant projecte, i m’incorporo en aquesta empresa i comencem a treballar i caminar junts.

Els estudis de mercat, una àrea dins de l’ADN a FTZ, ens porta a entrar en un projecte molt interessant que en aquell moment lidero. És l’any 1996 i ens proposem analitzar en profunditat el punt de venda per una multinacional de la informàtica. El nostre client i nosaltres mateixos ens adonem aviat de les enormes possibilitats de desenvolupar tota una sèrie de serveis enfocats a potenciar i a donar valor al client final a través del punt de venda.

Això ens porta on som ara, FTZ Marketing Outsourcing, una empresa que ja porta més de 20 anys en el mercat, amb un portafoli de clients de renom internacional, amb projectes apassionants tots ells enfocats a potenciar, donar valor, entendre, millorar processos, i aconseguir l’èxit, per empreses amb una oferta sòlida i que necessiten un partner per externalitzar serveis especialitzats en Vendes i Marketing.

El nostre equip, és i ha sigut fonamental per tirar endavant, és la peça clau. Des del inici, hem comptat amb professionals formats, implicats i amb gran vocació de servei. Professionals que sempre han estat oberts a noves maneres de fer les coses, a nous reptes, amb un vocació de millora constant, d’esforç i de il·lusió per poder-se realitzar professionalment dins d’un equip com és FTZ.

La nostra filosofia, és seguir escoltant al mercat com en els nostres inicis, per poder trobar solucions idònies, i poder seguir implantant accions pels nostres clients de forma efectiva, ràpida i amb resultats mesurables.

Teia Serratosa i Vilageliu
Directora General

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!